Pyöräilyn kilometrikisa alkaa 1.5.2024

Liity mukaan Järvenpään ladun joukkueeseen!

Järvenpään Latu osallistuu jälleen kilometrikisaan, joka on yritysten, yhdistysten, seurojen tai minkä tahansa joukkueiden välinen leikkimielinen kilpailu.

Kisa poljetaan tuttuun tapaan toukokuun ensimmäisestä päivästä alkaen aina syyskuun loppuun saakka.

Vanhat henkilökohtaiset tunnuksesti (käyttäjätunnus ja salasana) ovat voimassa, tarvitset vain uuden osallistumiskoodin, jonka on tänä vuonna

Järvenpään Latu_2024

Uudet tunnukset täytyy rekisteröidä osoitteessa  https://www.kilometrikisa.fi/

Kun olet päässyt kirjautumaan sivuille sisään niin yläpalkista löydät kohdan ”liity joukkueeseen”. Avoimeen kohtaan kirjoitat joukkueemme nimen Järvenpään Latu_2024.

Pyöräily on loistava tapa parantaa kuntoa sekä nauttia luonnosta ja raikkaasta ulkoilmasta. Nyt, kun iso osa suomalaisista tekee etätöitä, työmatkaliikkuminen jää luonnollisesti vähemmälle. Kilometrikisassa mukaan lasketaan kuitenkin kaikki pyöräillyt kilometrit ja minuutit. Haasta itsesi, ystäväsi ja työkaverisi mukaan kisaan ja polkaistaan taas yhdessä hyvinvointia koko Suomelle!

Halutessaan kalorilaskurin käyttöön osallistuja syöttää järjestelmään muutamia henkilökohtaisia tietoja (kohtaan Omat tiedot). Kalorilaskuri ja sen tulokset näkyvät vain henkilökohtaisessa näkymässä, eivät kenellekään muulle.

Kisassa on jälleen mahdollista kirjata kilometrien lisäksi myös minuutteja. Minuuttikisaan ei ilmoittauduta erikseen vaan kaikki joukkueet ja kaikkien joukkueiden jäsenet voivat halutessaan kirjata järjestelmään kilometrien rinnalla myös minuutteja. Huom! yksittäisen polkijan on mahdollista kirjata sekä minuutteja että kilometrejä.

Pyöräily iloa ja paljon kilometrejä!