Pyöräily

___________________________________________________________

Pyöräilyn kilometrikisa alkaa 1.5.2023

Liity mukaan Järvenpään ladun joukkueeseen!

Järvenpään Latu osallistuu jälleen leikkimieliseen kilometrikisaan, joka on yritysten, työyhteisöjen, osastojen, yhdistysten, seurojen tai minkä tahansa joukkueiden välinen leikkimielinen kilpailu.

Kisa poljetaan tuttuun tapaan toukokuun ensimmäisestä päivästä alkaen aina syyskuun loppuun saakka.

Vanhat henkilökohtaiset tunnuksesi (käyttäjätunnus ja salasana) ovat voimassa, tarvitset vain uuden osallistumiskoodin, joka on tänä vuonna jäkenlatu_2023

Ilmoittaudu mukaan nyt! Vanhat henkilökohtaiset tunnuksesti (käyttäjätunnus ja salasana) ovat voimassa, tarvitset vain oman joukkueesi uuden osallistumiskoodin, jonka on siis jäkenlatu_2023 .

Uudet tunnukset täytyy rekisteröidä osoitteessa  https://www.kilometrikisa.fi/

Kun olet päässyt kirjautumaan sivuille sisään niin yläpalkista löydät kohdan ”liity joukkueeseen”. Avoimeen kohtaan kirjoitat joukkueemme nimen jäkenlatu_2023.

Pyöräily on loistava tapa parantaa kuntoa sekä nauttia luonnosta ja raikkaasta ulkoilmasta. Nyt, kun iso osa suomalaisista tekee etätöitä, työmatkaliikkuminen jää luonnollisesti vähemmälle. Kilometrikisassa mukaan lasketaan kuitenkin kaikki pyöräillyt kilometrit ja minuutit. Haasta itsesi, ystäväsi ja työkaverisi mukaan kisaan ja polkaistaan taas yhdessä hyvinvointia koko Suomelle!

Ilmoittautumisen yhteydessä omiin tietoihin voi halutessaan lisätä kotikunnan, jolloin osallistuu myös Kuntasarjaan eli kuntavertailuun. Jokainen polkija, joka on tallentanut kotikunnan käyttäjätietoihinsa, alkaa automaattisesti kartuttamaan myös oman kuntansa kilometrisaldoa. Kuntavertailu näkyy sivuilla omassa kohdassaan automaattisesti ja tulokset saadaan jakamalla kunnan yhteenlasketut kilometrit kunnan asukasluvulla. Katsotaan mikä on Suomen aktiivisin pyöräilykunta!

Halutessaan kalorilaskurin käyttöön osallistuja syöttää järjestelmään muutamia henkilökohtaisia tietoja (kohtaan Omat tiedot). Kalorilaskuri ja sen tulokset näkyvät vain henkilökohtaisessa näkymässä, eivät kenellekään muulle.

Kisassa on jälleen mahdollista kirjata kilometrien lisäksi myös minuutteja. Minuuttikisaan ei ilmoittauduta erikseen vaan kaikki joukkueet ja kaikkien joukkueiden jäsenet voivat halutessaan kirjata järjestelmään kilometrien rinnalla myös minuutteja. Huom! yksittäisen polkijan on mahdollista kirjata sekä minuutteja että kilometrejä.

Pyöräily iloa ja paljon kilometrejä!

_______________________________

 

Teemme kesällä 2023, tilanteen niin salliessa, yhdessä pyöräretkiä lähialueen tiestössä. Vauhti on rauhallista, eikä matkojakaan voi pitää liian rasittavina. Kohteinamme ovat olleet muun muassa Tuusulanjärven kierto, Mäntsälän Keravanjärvi ja Porvoo. Vaatimustaso ilmoitetaan kunkin pyöräretken kohdalta erikseen.