Liukulumikenkä- sekä lumikenkäretket

Tutustu liukulumikenkiin, ilmottaudu kokeiluun mukaan!

Järvenpään Latu järjestää kokeilu- ja tutustumisluonteisia, noin 1-2 tunnin mittaisia liukulumikenkäretkiä asiasta kiinnostuneille, enintään 8 henkilön ryhmille. Lainaamme tarvittavat liukulumikengät ja sauvat veloituksetta käytettäväksi retken ajaksi. Jalkineiksi käyvät tavalliset talviolosuhteisiin tarkoitetut ulkoilujalkineet (varrellinen retkijalkine, kumisaapas jne.). Kärjestään leveälestiset pakkassaappaat eivät sovi siteisiin.

Järjestämme tutustumisia viikonloppuisin ympäri Järvenpäätä. Seuraa ilmoittelua kotisivuilla ja facebookissa!

Lisätiedot ja ilmoittautumiset kaj.natri@kolumbus.fi tai puh 050 435 1872

 

 

 

 

Lumikenkäily hidastaa arjen kiireiden kuormittamaa elämäntahtia ja vie liikkujan lumoaviin luontoelämyksiin, joita kävellen tai suksilla ei voisi edes saavuttaa.

Järvenpään Ladulta löytyy useita lumikenkäpareja. Järvenpään Latu etsii LUMIKENKENKÄILYN VASTUUVETÄJÄÄ.
Mikäli sinulla olisi kiinnostusta vetää Järvenpään Ladussa ohjattuja lumikenkäretkiä niin otathan yhteyttä puheejohtajaan: Kirsi Autio, kirsi.autio[at]gmail.com

Lumikenkäily on helppo ja hauska, kaikenikäisille ja -kuntoisille sopiva kokonaisvaltainen lihaskuntolaji. Se joka osaa kävellä, osaa myös lumikenkäillä. Lumikenkäily on koko perheen yhteinen harrastus, joka kohottaa lihaskuntoa ja lisää tasapainoa sekä kestävyyttä. 

Ehkäpä juuri edellä esitetyistä syistä kiinnostus lumikengillä liikkumiseen koetaan kiehtovan mielenkiintoiseksi liikuntamuodoksi. Sen suosion kasvu ei näytä pysähtymisen merkkejä.