Lumikenkäretket

 

Lumikenkätapahtumat talvella 2020

Lumikenkäily hidastaa arjen kiireiden kuormittamaa elämäntahtia ja vie liikkujan lumoaviin luontoelämyksiin, joita kävellen tai suksilla ei voisi edes saavuttaa.

Lumikenkäily on helppo ja hauska, kaikenikäisille ja -kuntoisille sopiva kokonaisvaltainen lihaskuntolaji. Se joka osaa kävellä, osaa myös lumikenkäillä. Lumikenkäily on koko perheen yhteinen harrastus, joka kohottaa lihaskuntoa ja lisää tasapainoa sekä kestävyyttä. 

Ehkäpä juuri edellä esitetyistä syistä kiinnostus lumikengillä liikkumiseen koetaan kiehtovan mielenkiintoiseksi liikuntamuodoksi. Sen suosion kasvu ei näytä pysähtymisen merkkejä.
Järvenpään Latu järjestää kevättalvella tapahtumia, joissa lumikengillä liikkumista voi kokeilla erilaisissa maastoissa ja valoisuusolosuhteissa.

Sunnuntaina 9.2.2020 Vanhankylänniemi

Järjestämme lumikenkäilytapahtuman lapsille ja nuorille (aikuiset mukaan) teemalla “Lumikengät tutuiksi”. Lähde ulos ja tule kokeilemaan lumikengillä liikkumista, toteamaan, miten helppoa niillä on kulkea syvässäkin lumessa.
Liikkeelle lähtö Vanhankylänniemen nokasta (keltaisen talon edestä) klo 10:00. Tauolla järjestämme makkaranpaistomahdollisuuden.

Sunnuntaina 23.2.2020 Lemmenlaakso

Lumikenkäilemme Lemmenlaakson maastossa. Kokoontuminen klo 10:00 Lemmenlaakson pohjoisella pysäköintialueella (Skogsterintie, noin kilometri Rajakulmantieltä). Etenemisen aikana pidämme tauon laavun nuotiopaikalla, jolloin on mahdollisuus paistaa makkaraa.

Lähde kokeilemaan lumikenkiä ja ihastu!

Keskiviikko 4.3.2020 Lemmenlaakso

Järjestämme lumikenkäilyn iltatapahtuman otsalamppujen valossa. Kokoontuminen tapahtuu klo 18:00 Lemmenlaakson pohjoisella pysäköintialueella (Skogsterintie, noin kilometri Rajakulmantieltä).
Lähde lumikenkäilemään, ja koe samalla ympäröivän, lumisen metsän tuoma jännitys.
Lemmenlaakson laavulle tehdään nuotio, jossa on mahdollisuus paistaa makkaraa.

Kaikkiin kolmeen tapahtumaan on ilmoittauduttava Heikille, koska hallussamme on vain rajallinen määrä lumikenkiä. Järvenpään Latu vuokraa myös lumikenkiä sauvoineen, sekä järjestää erikseen sovittuna ohjattuja lumikenkätapahtumia yrityksille ja yhteisöille.

Lisätietoja:
Heikki, heikki.laaksonen.hjl@gmail.com tai 045 235 7338