Pyöräretki Sepänmäen maalaismarkkinoille 6.8.2023

Liityin Järvenpään Ladun jäseneksi kesäkuussa 2022. Sen kunniaksi ostin uuden nykyaikaisen 24-vaihteisen retkipyörän. Luovuin yli 41 vuotta vanhasta Nopsasta. Minä ehdotin Ladulle tätä pyöräretkeä Sepänmäen maalaismarkkinoille. Se on kohtuullinen, eikä järin pitkä matka, Järvenpäästä meno-paluu reilut 40km. Minulle sattui juuri silloin ikävä tilanne, kun pyörän neulaventtiili vuoti, joten myöhästyin lähdöstä reilun puoli tuntia. Tulin vanhalla pyörällä myöhästyneenä perille. Olen kiitollinen, että sain apua uuden sisärenkaan vaihtamiseen, kun pelkkää neulaventtiiliä ei voi vaihtaa. Olihan minulla pumppu ja työkalut, mutta ne oli toisenlaiseen pyörään. Oli kuitenkin kiva päästä Sepänmäelle. Vuoden päästä lähden taas sinne markkinoille, jos hyvä sää.

Kirjoittanut Pauli Sihvola