SUOMEN LADUN JÄSENPALVELUT UUDISTUVAT

Suomen Ladun jäsenrekisteri uudistuu loppuvuodesta 2022. Järjestelmän käyttöönoton jälkeen jäsen voi tilata sähköisen jäsenmaksulaskun, esittää sähköisen jäsenkortin jäsenetuja käyttäessään sekä päivittää omia tietojaan jäsensivustolla.

Jäsenkortti ja itseasiointi

Jäsenen itseasiointisivusto Jäsenpolku avautuu 1.11.2022. Lähetämme sähköpostitse kutsun sivuston käyttäjäksi, jos sähköpostiosoite on tiedossamme. Valitse “Luo uusi salasana” ja seuraa sivuston ja sähköpostin ohjeita.

Sivuston kuvakkeiden kautta löydät jäsenkortin, yhteystietojesi muokkauksen, jäsenyytesi tiedot sekä tietoa yhdistyksesi ja Suomen Ladun toiminnasta. Sivusto toimii myös mobiililaitteilla.

Jäsenmaksulasku ja jäsennumero

Jäsenmaksulasku saapuu vuodenvaihteessa sähköpostitse, jos meillä on sähköpostiosoitteesi. Vuoden 2023 jäsenmaksulaskun vastaanotettuasi voit tilata myös e-laskun. Lue ohjeet pankkisi sivuilta. Laskuttajana on Suomen Latu ry.

Suomen Ladun jäsennumerot uudistuvat. Jatkossa sinulla on vain yksi jäsennumero, vaikka olisit useamman yhdistyksen jäsen. Asiakasnumeron eli jäsennumerosi sekä 2023 laskun viitteen löydät jäsenmaksulaskulta tai itseasioinnin Laskut-osiosta.

Jäsenet, joilla ei ole sähköpostiosoitetta, saavat laskun paperisena kuten ennenkin.

Suomen Ladun jäsenpalvelu auttaa kaikissa jäsenyyteen liittyvissä asioissa.

Ilmoita sähköpostiosoitteesi

Keräämme nyt jäsentemme puuttuvia sähköpostiosoitteita uutta jäsenrekisteriä, sähköistä laskutusta ja jäsenen itseasiointisivustoa varten.
Oman jäsenumeron löydät esimerkiksi Latu & Polku -lehden takakannesta, oman nimesi yläpuolelta.

Ilmoita tietosi »

Ovatko jäsentietosi ajan tasalla?

Henkilöjäsen, perhejäsen vai rinnakkaisjäsen? Vaihto toiseen yhdistykseen? Nyt on aika päivittää jäsenlaji- tai jäsenyhdistystiedot vuodelle 2023.

Ilmoita muutoksista »