Patikkaretki Sipoonkorpeen

Järvenpään Latu järjestää metsä/patikkaretken  Sipoonkorven kansallispuiston pohjoisosaan sunnuntaina 6.11.2022.

Lähtö Järvenpään vanhalta linja-autoasemalta (Alankotie 1) klo 10:00 kimppakyydein. Matka-aika Länsitie 237 parkkipaikalle on noin 25 min ( 25 km), joten suosittelemme  varaamaan kimppakyydin kuljettajalle 3 euroa ”bensarahaa”.
Ilmoittautumiset /lisätietoja: Timo Lehtinen, timolehtinen351@gmail.com, tel. 0407320469.
Retkellä patikoimme rauhallista vauhtia luontoa ja sieniä tarkkaillen. Retken arvioitu kesto on  4-5 tuntia ja evästauon pidämme Gillermossarna suota reunustavilla kallioilla (istuin aluset hyvä ottaa mukaan). Muita pysähdys kohteita matkalla ovat: Fallträsk’in pienimuotoinen näköalapaikka, Ammusvaraston läheinen Jöusjärv sekä Bergströmin torppa,  josta paluu autoille Ängesböle’n Laavu/telttailupaikan  kautta.