Yhteiset rakennustalkoot! #Ulkonakuinlumiukko

Suomen Latu järjestää Ulkona kuin lumiukko -kampanjan, jonka tavoitteena on saada kaikenikäiset ulkoilemaan ja rakentamaan vähintään 10 000 lumiukkoa. Ulkona kuin lumiukko -kampanja vuonna 2022 järjestetään 14.2.-13.3. Viime talvena suomalaiset rakensivat yli 12 000 lumiukkoa!

Järvenpään latu haastaa kaikki Järvenpääläiset osallistumaan kampanjaan!
Voit rakentaa lumiukkosi omalle pihalle tai vaikka puistoon muiden iloksi.

Ota siitä kuva, lataa kuva Järvenpään ladun facebook julkaisuun sekä kirjaa tekemäsi lumiukko Suomen ladun lumiukkolaskuriin:
https://www.suomenlatu.fi/ulkona-kuin-lumiukko/etusivu.html

Instagramiin julkaistaessa, muista käyttää #ulkonakuinlumiukko sekä #jarvenpaanlatu hästägejä.

#Ulkonakuinlumiukko -tapahtuma sunnuntaina 6.3. klo 10-13.

Järvenpään latu järjestää yhteistyössä Mannerheimin lastensuojeluliiton Järvenpään paikallisyhdistyksen kanssa yhteisen lumiukkojen rakennustalkoo tapahtuman sunnuntaina 6.3.2022 klo 10:00-13:00 Järvenpään Tervanokan uimarannalla. 

Tule rakentamaan kanssamme lumiukkoja! Meiltä löytyy välineitä sekä rekvisiittaa, mutta saa tuoda myös omia. Tapahtumassa on tarjolla myös lämmintä mehua! Talvivälinelainaamo on myös auki normaalisti.