LAINAA TALVILIIKUNTAVÄLINEITÄ TERVANOKASSA!

Nyt kannattaa nauttia liikunnan riemusta, kun lunta on maassa! Mikäli itselläsi ei ole suksia tai luistimia omasta takaa, voit lainata ne kaupungin talviliikuntavälinelainaamosta. Tule, lainaa ja kokeile eri välineitä! Ulkona liikkuminenhan on turvallistakin näin korona-aikaan.

Talviliikuntavälinelainaamo sijaitsee Tervanokan uimarannan alueella Satama -kahvilan vieressä. Lainattavissa on mm. perinteisen hiihtotavan suksia ja sauvoja, monoja, retkiluistimia, luistelutukia ja lumikenkiä. Kaupunkilaiset voivat lainata välineitä pääasiassa sunnuntaisin klo 10.30 – 12.30. Arkisin oppilaitokset, koulut ja päiväkodit hyödyntävät välineistöä talviliikuntatuntien ja -tapahtumien järjestämisessä.

Talviliikuntavälineiden lainaaminen on maksutonta. Välineitä lainattaessa sinun tulee esittää henkilötodistus ja antaa yhteystietosi lainaamon henkilöstölle. Välineiden lainauksesta huolehtii Järvenpään Latu.

Välinelainaamolle tullessasi noudatathan riittävää turvaväliä muihin ihmisiin koronan vuoksi.

Tervanokan talvivälinelainaamo, Tervanokantie 10, Järvenpää.

  • Avoinna sunnuntaisin klo 10.30 – 12.30 (lainausaika loppuu klo 12.15). LAINAAMO ON AVOINNA MYÖS POIKKEUKSELLISETI LAUANTAINA 13.2. KLO 10.30 – 12.30
  • Hiihtolomaviikon (vk 8) lisäaukioloajoista tiedotetaan myöhemmin.