Never Stop Run! Järvenpään Latu haastaa sinutkin mukaan virtuaali juoksutapahtumaan

Lauantaina 13.6 järjestetään ensimmäinen Never Stop Run!

Nyt tarvitaan yhteistä tekemistä, ja sen vuoksi olemme mukana liikuntatapahtumassa, jossa voit joko osallistua tiettyyn matkaan ja kisata, Voit myös vetää vain omalla hyvällä fiiliksellä, oli matka ja tyyli mikä hyvänsä. Voit siis valita, missä teet oman suorituksesi – näin noudatamme vallitsevia turvallisuussuosituksia.

Kyseessä on siis virtuaalinen juoksutapahtuma, joka juostaan lauantaina 13.6, ja viralliset matkat ovat 5km, 10km, 21km ja huimimmille vielä maraton 42km.
Mikä on sinulle sopivan haastava matka?
Emme keräänny yhteen paikkaan tai juokse tiettyä reittiä, vaan matkan voi juosta päivän aikana missä ja milloin vain. Jos haluaa kisata, niin silloin oma tulos jaetaan järjestäjille esim. Sports trackerin avulla, ja palkitsemme voittajat.
Osallistu #neverstop2020 -fiilistelyyn somessa – mitataan kuinka kauas me päästään yhdessä!?‍♀️?‍♂️
Tapahtumapäivänä fiilistä nostattaa Järvenpään Rantapuiston oma Neverstop -teltta, jossa voit piipahtaa lenkin jälkeen tai ennen sitä.

Haasta mukaan kaverisi – NYT MENNÄÄN! Oletko juuri tuolloin mökillä – no ei se haittaa, juokse siellä!

Osallistumismaksu 8e – verkkokauppa tulossa pian osoitteeseen http://jcjarvenpaa.fi/projektit/never-stop-run/

Tapahtuma on löydettävissä Facebookista ja on myös Instagramista.
Linkit näihin alla:
Instagram: @Neverstop2020
Porkkanana on arvontapalkintoja hashtagia #neverstop2020 -käyttäneille sekä tietenkin palkinnot voittajille. Osallistujat voivat tulla hakemaan Neverstop-teltalta Rantapuistosta tapahtumapäivänä pienen tuotekassin klo 10 – 18 välillä. Kaikki osallistujat saavat myös -20 % alennuksen kengistä Järvenpään Intersportiin!

Kilpailuun osallistuvien tulee tehdä ja ilmoittaa suorituksensa 13.6 klo. 06 – 18 välillä – tarkemmat ohjeet pian saatavilla.

Tapahtuman järjestää Järvenpään Seudun Nuorkauppakamari – JCI Järvenpää ja yhteistyökumppaneita ovat järvenpääläiset urheiluseurat ja järjestöt.