Pyöräilyn Kilometrikisa 1.5.-22.9.2020

Järvenpään Latu osallistuu jälleen leikkimieliseen kilometrikisaan, joka on yritysten, työyhteisöjen, osastojen, yhdistysten, seurojen tai minkä tahansa joukkueiden välinen leikkimielinen kilpailu.

Kisa poljetaan tuttuun tapaan 1.5.-22.9.2020.

Vanhat henkilökohtaiset tunnuksesi (käyttäjätunnus ja salasana) ovat voimassa, tarvitset vain uuden osallistumiskoodin, joka on tänä vuonna jäkenlatu_2020

Joukkueeseen voi liittyä osoitteessa http://www.kilometrikisa.fi/teams/join/”

Ilmoittaudu mukaan nyt! Vanhat henkilökohtaiset tunnuksesti (käyttäjätunnus ja salasana) ovat voimassa, tarvitset vain oman joukkueesi uuden osallistumiskoodin, jonka on siis jäkenlatu_2020

Pyöräily on loistava tapa parantaa kuntoa sekä nauttia luonnosta ja raikkaasta ulkoilmasta. Nyt, kun iso osa suomalaisista tekee etätöitä, työmatkaliikkuminen jää luonnollisesti vähemmälle. Kilometrikisassa mukaan lasketaan kuitenkin kaikki pyöräillyt kilometrit ja minuutit. Haasta itsesi, ystäväsi ja työkaverisi mukaan kisaan ja polkaistaan taas yhdessä hyvinvointia koko Suomelle!

Ilmoittautumisen yhteydessä omiin tietoihin voi halutessaan lisätä kotikunnan, jolloin osallistuu myös Kuntasarjaan eli kuntavertailuun. Jokainen polkija, joka on tallentanut kotikunnan käyttäjätietoihinsa, alkaa automaattisesti kartuttamaan myös oman kuntansa kilometrisaldoa. Kuntavertailu näkyy sivuilla omassa kohdassaan automaattisesti ja tulokset saadaan jakamalla kunnan yhteenlasketut kilometrit kunnan asukasluvulla. Katsotaan mikä on Suomen aktiivisin pyöräilykunta!

Halutessaan kalorilaskurin käyttöön osallistuja syöttää järjestelmään muutamia henkilökohtaisia tietoja (kohtaan Omat tiedot). Kalorilaskuri ja sen tulokset näkyvät vain henkilökohtaisessa näkymässä, eivät kenellekään muulle.

Kisassa on jälleen mahdollista kirjata kilometrien lisäksi myös minuutteja. Minuuttikisaan ei ilmoittauduta erikseen vaan kaikki joukkueet ja kaikkien joukkueiden jäsenet voivat halutessaan kirjata järjestelmään kilometrien rinnalla myös minuutteja. Huom! yksittäisen polkijan on mahdollista kirjata sekä minuutteja että kilometrejä.

Lisätietoja voi kysyä:
Ilkka Arola
arola.ilkka[at]gmail.com
Järvnepään Latu, maantiepyöräilystä vastaava

Pyöräily iloa ja paljon kilometrejä!