Toimenpiteet laajenevat Järvenpään Ladussa Koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi

Olemme koko yhteiskunnan kanssa yllättävässä tilanteessa, myös Järvenpään Ladussa. Suomen hallitus on todennut maassa vallitsevan poikkeustilan, ja vallitsevan koronavirustilanteen takia valmiuslaki astuu voimaan. Toimenpiteiden tarkoituksena on suojata väestöä sekä turvata yhteiskunnan ja talouselämän toiminta.

Järvenpään Ladussa olemme siirtäneet tai peruuneet kaikki järjestettäväksi suunnittellut yleisötapahtumat, yhteistöimintatilaisuudet ja koulutukset 31.5.2020 asti, muutamaa poikkeusta lukuunottamatta.

Nyt tilanteen uudessa valossa laajennamme toimepiteitä seuraavallatavalla:

  • Jo koolle kutsuttu kevätkokous (26.3) siirretään myöhempään ajankohtaan
  • Talviuinnin saunavuorot lopetetaan ja saunojen kiukaat kytketään pois päältä
  • Kuitenkin Saunaton talviuinti (pukuhuoneet ja suihkut käytössä) jatkuu tavanomaisina aikoina (ma – pe klo 06:30 – 11:00 ja lauantaisin klo 10:00-14.00)  huhtikuun loppuun saakka ellei poikkeusoloihin siirtyminen koronavirusepidemian takia tuo jatkossa tullessaan uusia rajoituksia

 

Järvenpään Latu on ulkoilujärjestö Suomen Ladun jäsenyhdistys. Myös Suomen Latu siirtää, peruu tai muuttaa etätapahtumiksi kaikki yleisötapahtumansa, koulutuksensa ja kokouksensa 31.5. asti.

 

Lisätietoja:
Puheenjohtaja Kaj Natri
puhelin 050 435 1872

sähköposti kaj.natri@kolumbus.fi

verkkosivujen osoite www.jarvenpaanlatu.fi