Järvenpään Latu peruuttaa Koronaviruksen leviämisen ehkäisy-toimenpiteenä yleisötilaisuutensa ja liikuntavuoronsa 31.5.2020 asti

Järvenpään Latu siirtää, tai peruu kaikki järjestettäväksi suunnittelemansa yleisötapahtumansa, yhteistoimintatilaisuudet ja koulutuksensa 31.5.2020 asti, pois lukien jo koolle kutsuttu kevätkokous 26.3.2020 klo 18.00, talviuinti maalis-huhtikuun osalta sekä Kelvennen patikkaretki toukokuussa.

Ohjeistuksen lähtökohtana on Suomen hallituksen suositus harrastustoimintaan liittyvien kokoontumisten välttämisestä, jotta koronaviruksen nopea leviäminen saadaan ehkäistyksi.

Järvenpään Latu seuraa ja noudattaa kaikessa toiminnassaan Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ja valtioneuvoston linjauksia liittyen koronaviruksen aiheuttamaan epidemiaan. Tiedotamme jäseniämme heti, jos valtionhallinnon linjauksissa tapahtuu muutoksia, jotka vaikuttavat myös yhdistyksemme toimintaan.

Järvenpään Ladun kevätkokous pidetään 26.3.2020 klo 18.00, Myllytien toimintakeskuksella , käynti sisäpihan kautta (Myllytie 11). Kokouksessa käsitellään yhdistyksen säännöissä kevätkokoukselle määritetyt asiat. Ethän saavu paikalle, mikäli koet olevasi yhtään flunssainen.

Talviuinnin ja Kelvennen patikkaretken osalta nyt tehtyä ratkaisua tarkennetaan, mikäli viruksen levinneisyydessä tapahtuu huomattavaa edistymistä huonompaan suuntaan, tai jos yleisötilaisuuksiin liittyvää poikkeusohjeistusta laajennetaan nykyisestä.

Järvenpään Latu on ulkoilujärjestö Suomen Ladun jäsenyhdistys. Myös Suomen Latu siirtää, peruu tai muuttaa etätapahtumiksi kaikki yleisötapahtumansa, koulutuksensa ja kokouksensa 31.5. asti.

 

Lisätietoja:
Puheenjohtaja Kaj Natri
puhelin 050 435 1872

sähköposti kaj.natri@kolumbus.fi

verkkosivujen osoite www.jarvenpaanlatu.fi

 

Järvenpään Latu peruuttaa Koronaviruksen leviämisen ehkäisytoimenpiteenä yleisötilaisuutensa ja liikuntavuoronsa 31