Ruskaretki 2022

Järvenpään Latu järjestää perinteisen ruskaviikon 25.9–2.10. Tällä kertaa suuntaamme Posion, Kuusamon ja Rukan maisemiin. Majoituskohteenamme on erämaahotelli Kirikeskus Posiolla.

Matkan hinta on 630 € ja siihen sisältyy: Kaikki bussikuljetukset, ruokailut meno- ja paluumatkalla, majoitus 2–3 hengen laadukkaissa hotellihuoneissa täysihoidolla, opastetut päiväretket, iltasaunat ja ohjelmat.

Päivittäin teemme eripituisia päiväretkiä ja mukaan teemme lounaseväät aamiaisen yhteydessä. Päiväretket toteutetaan 2–3 ryhmänä. Nautiskelijoiden ryhmä patikoi rauhallisesti luontoa ihaillen ja valokuvia ottaen. Reippailijat kulkevat reippaammalla tahdilla, jolloin matkaakin kertyy hieman enemmän. Iltaisin nautimme Kirikeskuksen illallisen, mahdolliset ohjelmat ja tietysti saunomme.

Ilmoittaudu ruskaretkelle mukaan lähettämällä sähköpostia Maritalle; marita.turunen@kolumbus.fi.
Maksamalla 100 € varausmaksun 1.6.2022 mennessä Järvenpään Ladun tilille FI78 8044 0710 2005 52, varmistat paikkasi ruskaretkelle.
Viestiksi “Posio” ja oma nimesi.

Matkan varanneille lähetämme elokuussa lisäinfoa matkasta.

Loppumaksu on maksettava 1.9.2022

Mukaan mahtuu 40 patikoijaa

Huomio, että retki on vain Järvenpään Ladun jäsenille ja rinnakkaisjäsenille.
Jäseneksi voit liittyä tästä

Lisätietoa ja ilmoittautumiset:
Marita
0400 404 561
marita.turunen@kolumbus.fi

Ruskaretki_mainos

Järvenpään Ladun matkaehdot

MATKAN PERUUTUS

Mikäli peruutus tapahtuu:
– myöhemmin kuin 28 vrk, mutta viimeistään 14 vrk ennen lähtöä, veloitetaan toimistokulut 20 €
– myöhemmin kuin 14 vrk, mutta viimeistään 48 tuntia ennen matkan alkua, peritään 50% hinnasta
– myöhemmin kuin 48 tuntia ennen lähtöä, tai jos osallistuja ei saavu ajoissa lähtöpaikalle myöhästyen matkasta, on järjestäjällä oikeus pidättää koko matkan hinta.
– sairastapauksissa maksut palautetaan vähennettynä toimistokuluilla 20 €, sairauden varmistava lääkärintodistus on toimitettava Järvenpään Ladun sihteerille