Kansainvälinen toiminta

Vuoristoretki Lienz’iin Itävaltaan 27.6. – 4.7.2020

https://www.youtravel.fi/product/itavalta-lienz-204/
https://www.hotel-moarhof.at/

Olemme varanneet matkatoimiston kiintiöstä 8 – 10 paikkaa kyseisen matkakohteen ensimmäiseltä viikolta. Kohde on uusi. Vaellusten vaativuusaste: 3-3½ (asteikolla 1-5) ja se edellyttää kohtalaisen hyvää kuntoa ja varmaa askellusta osin kivikkoisilla poluilla.

Lienz on noin 16 000 asukkaan eloisa kaupunki Drava-joen avarassa laaksossa Itä-Tirolissa lähellä Italian rajaa. Lienzissä paistaa aurinko keskimäärin 250 päivänä vuodessa. Kaupunkia ympäröi kolmea erityyppistä vuoristoa, jotka poikkeavat toisistaan maastoltaan ja maisemiltaan. Lienzistä pohjoiseen on Hohe Tauernin vuoristo ja kansallispuisto, joka muistuttaa maastonpiirteiltään klassista alppimaisemaa. Monet huiput kohoavat yli kolmeen kilometriin, kruununa Itävallan korkein vuori, Grossglockner (3798m).

Matkan hinta on 1390 € käsittäen lennot Helsingistä Ljubljanaan ja takaisin, majoittumisen hotelli Moarhof’ in parvekkeellisissa 2h huoneissa, vaelluspaketin (4 opastettua vaellusta) ja paikalliset kuljetukset ja hissinousut / Osttirol Card viikkokortti. Päivän lisävaellus on mahdollista erilliseen hintaan. Huomioimme varaukset huonekohtaisesti (2 henkilöä).

Jos olet kiinnostunut kyseisetä vaellusretkestä tuttujen ihmisten seurassa, ota yhteyttä. Paikat varataan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lisätietoja:
Kajtsu, kaj.natri@kolumbus.fi  tai 050 435 1872

 

 

Vuodelle 2020 on suunnitteilla suuren suosion saavuttanutta, kansainvälistä toimintaa järjestämällä vaellusretken vuoristoalueille. Tarjoamme samalla jäsenillemme mahdollisuuden liikuntaan tutussa ja turvallisessa seurassa, mutta totutuista maisemista täysin poikkeavissa maasto-olosuhteissa. Uusien elämysten innoittamina toivomme kiinnostuksen ”latulaisuuteen” ja sen arvomaailmaan kasvavan entisestään. Lisätietoja tulossa kevään aikana.