Lady Pesis Uusimaa 2022

Lady Pesis- sarjassa pelaamme harrastepesistä ja tärkeintä on liikkumisen nautinto, pelaamisen ilo ja mukava yhdessä olo.

Sarja toimii turnausmuotoisesti niin, että jokainen joukkue järjestää (mahdollisuuksiensa mukaan) ainakin yhden turnauksen kesän aikana. Turnaukset järjestetään viikonloppuisin, ja yhdessä turnauksessa pelataan useampi ottelu saman päivän aikana. Kotijoukkue vastaa turnauksen järjestelyistä (ts. tarkoitukseen sopiva kenttä, otteluissa tarvittavat välineet kuten syöttölautanen, kalkkikärry yms, ja vesipiste). Jokainen joukkue tuo turnaukseen mukanaan yhden uuden tenavapallon. Pelit tuomaroidaan ei pelivuorossa olevien joukkueiden toimesta. Lisätietoa turnausten järjestämisestä ja käytössä olevista säännöistä liitteessä. Lady Pesis Uusimaassa ei ole sarjamaksua vaan toiminta perustuu siihen, että jokainen osallistuja järjestää kotiturnauksen ja vastaa kuluista itse.

Jokaisen pelaajan tulee hankkia Pesäpalloliiton harrastepesispassi, jonka hinta on 10e. Lisäksi voi halutessaan ostaa samalla Sporttiturva- pelaajavakuutuksen hintaan 29e. Pesispassin voi ostaa osoitteesta https://www.pesis.fi/kilpailu/lisenssit/

Lady Pesis- sarjaan kesälle 2022 ilmoittaudutaan täyttämällä tässä linkissä oleva lomake. Ilmoittautumisen deadline on su 15.5. Tänä vuonna Järvenpään Ladun Räpsämirkut hoitavat toiminnan suunnittelun ja järjestämisen, kuten ilmoittautumiset, turnausaikataulut jne. Ajatuksena olisi, että sarjan järjestäminen olisi tästä lähin kiertävä pesti, joka siirtyy joukkueelta toiselle kauden jälkeen. Ilmoittautuneille joukkueille pidetään infotilaisuus etäyhteyksin ke 25.5. klo 18, jolloin turnauskalenteri lyödään lopullisesti lukkoon. Tällä kaudella mukaan mahtuu 6 nopeinta joukkuetta, eli kesän aikana tulee olemaan 6 turnauspäivää.

Lisätietoja voi udella osoitteesta ladypesis2022@gmail.com tai yhteyshenkilönämme toimivalta Kirsi Autiolta (Järvenpään Latu Ry, Räpsämirkut, puh. 0405654607).

Toivottavasti saamme yhtä mahtavan sarjan kokoon kuin viime vuonna!

Terveisin,

Räpsämirkut

Lady Pesis- sarjan infoa